INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 2022/23

 


Benvolgudes famílies,


De l’1 al 15 de setembre es podran fer les inscripcions per les activitats extraescolars del curs 2022/2023. El dia 20 de setembre publicarem quines activitats es portaran a terme definitivament.

     

 

Els pdf cal que els feu arribar per correu a l’empresa que fa l’activitat.

·      Les activitats extraescolars s’iniciaran el dilluns dia 3 d’octubre de 2022 i finalitzaran el 31 de maig de 2023, coincidint amb el calendari escolar del centre.
·      Totes les activitats extraescolars tenen un mínim i un màxim d’inscripcions. Si el número d’inscrits fos superior al número màxim de places es confirmaran les places disponibles per estricte ordre d’inscripció. Si el número d’inscrits fos inferior al número mínim de places necessàries per començar l’activitat extraescolar l’empresa es reserva el dret d’anul·lar-la.


·      Només es poden inscriure a les activitats de migdia aquells alumnes que facin ús del menjador (excepte les de dimecres).


·      A les activitats de tarda, els alumnes poden portar un petit berenar.
·      Només es podrà donar de baixa de l’activitat extraescolar al final de cada trimestre (encara que les quotes siguin mensuals, caldrà pagar tot un trimestre sencer).
·      Les extraescolars les cobrarà l’empresa que ofereix l’activitat extraescolar a través de domiciliació bancària.

·      Les entrades i sortides seran pel C/ Vilanova (aparcament de sorra.

 

 

Robòtica
Robo-Tic
toni@robo-tic.cat

Amb els alumnes de 1r a 3r treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO WeDo. Aprenen a muntar petites màquines que funcionen amb motors i sensors. Per fer-les funcionar les han de programar amb un software especialment dissenyat pels més petits. També els introduïm en el món de la programació amb Scratch, aprenen a utilitzar l’entorn i a fer senzills programes. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixement treballats a l’aula.

Amb els alumnes de 4t a 6è treballem la robòtica amb el Kit de robòtica LEGO Mindstorms. Els alumnes aprenen a construir diferents màquines i robots que funcionen amb motors i sensors, després els programen perquè funcionin i siguin capaços de superar diferents reptes. També els ensenyem a programar videojocs senzills amb Scratch, per tal d’aprofundir en diferents tècniques de programació. A final de curs, els oferim la possibilitat de participar en un concurs de Robòtica organitza’t per RoboTIC on tenen la possibilitat de posar en pràctica els coneixement treballats a l’aula.


INSCRIPCIÓ: 
http://inscripcio.robotic.cat/

 

 

Cuina
Alba Generó

albagenero@gmail.com

Activitat  lúdica, d'aprenentatge, per fomentar bons hàbits alimentaris, descobrir nous aliments, l’origen, el gust... Reciclar, compartir, col·laborar... i passar-ho molt bé! Cada cuiner elabora la seva recepta, saludable, dolça o creativa.

 

INSCRIPCIÓ:

 

 

Multiesport
Trail Diedre

diedre.escoladetrail@gmail.com

Varietat d’activitats relacionades amb jocs i activitats escolars portades a terme a l’escola i també fora del recinte escolar. Es treballaran conceptes com la cooperació, treball en equip, respecte al medi, respecte als companys, entre d’altres.

 

INSCRIPCIÓ: enviar mail a diedre.escoladetrail@gmail.com i us facilitaran el link.


 
Ordinografia
La Rutlla

info@larutllalleure.cat

Activitat en la qual s’aprenen els moviments correctes dels dits de les mans al teclat de l’ordinador per assolir la màxima velocitat a l’hora de teclejar.

 

 

 

Anglès
FES Idiomes

marta.surinach85@gmail.com

El coneixement de la llengua anglesa ha esdevingut una necessitat en el món actual, tan a nivell professional com també personal, és per això que el seu aprenentatge és tan necessari. En aquesta activitat ampliem l’aprenentatge de l’anglès d’una forma lúdica i potenciant el llenguatge oral, adaptant-nos a les necessitats de cada infant.

 

INSCRIPCIÓ: Pre-inscripció anglès extraescolar 


 
Karate

Dolors Franquesa de l’escola Shin Gi Tai Karate Dojo

dolorsfranquesa@gmail.com

El Karate és una art marcial noble. És un estil de lluita que utilitza el cos i les mans buides, com a mètode de defensa. El nostre estil, Rocky- Ruy es basa en la salut. Treballa l’estructura, l’eix, a través de moviments naturals i simples per tal de trobar la pròpia mobilitat, potència i rapidesa. Més enllà de tot això busca el connectar amb un mateix, amb la pròpia energia interior. L’actitud i el respecte vers un mateix i cap els altres són el dos grans pilars inicials en la pràctica del Karate.

Cal arribar canviat de casa.


 

 

Dansa, coreografies i jazz

Alquímia
alquimiavic@gmail.com

A l’extraescolar de dansa realitzarem coreografies de mix estil, danses urbanes i jazz amb les músiques més escoltades d’aquest últim temps. Es treballarà la coordinació de moviment, aprendrem a treballar en grup i el que és més important, que ens ho passarem molt bé!

INSCRIPCIÓ

 

 

Comissió d’extraescolars
AFA Institut Escola Mossèn Cinto
 

 

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24