MENJADOR

Escola Mossèn Cinto Folgueroles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR
Benvolgudes famílies,

L’empresa Campos Estela i l’Ampa de l’escola hem preparat un resum de la información básica del servei de migdia de l’escola, esperem que tingueu totes i tots un bon inici de curs 2021-22.

ATENCIÓ: Si les vostres dades no han variat respecte el curs passat no heu de tornar a fer la inscripció. En cas contrari i per els nous usuaris, podeu registrar-vos a través de l’app de Campos Estela.

Si teniu previst fer ús del servei esporàdicament, cal fer la inscripció (també ara o abans de l'assistència), i es domiciliarà l'import al vostre compte.

Horaris:

alumnes d’educació infantil i primària

de 12.45 a 15.00, i els dimecres de 13.00 a 15.00

alumnes d’ESO

de 13.30 a 14.30.
L’horari dels dies de jornada intensiva serà de 13.15 a 15.30. 
L’atenció a les famílies es farà per l’App, per telèfon, o amb cita prèvia.

Només els alumnes de P3 hauran de portar un pitet amb posabraços cada dia.

Després de dinar, els alumnes de P3 dormiran la migdiada o tindran un espai de descans (cal que portin llençol, coixí i manta en el seu cas). El llençol servirà per a cobrir la gandula (tumbona) i aquesta té les mides següents: Aquests es retornaran a casa cada setmana per a tornar-los nets el dilluns seguent.

La resta d’alumnes faran activitats de lleure organitzades per l’equip de monitors i Campos Estela, i consensuades amb la comissió de menjador

Aquest any, fins a nou avís,i degut a la situació en la que ens trobem, els alumnes no es podran rentar les dents després de dinar, per tal de minimitzar riscos i contactes.

Organització:

 •   Us demanem que adeqüeu l’horari d’administració de medicaments fora d’hores de menjador. En cas que això sigui impossible, contacteu amb el coordinador i porteu-li la prescripció del metge.

 •   Els alumnes amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries han de lliurar el certificat mèdic actualitzat al coordinador.

 •   Si necessiteu dieta, l’heu de demanar a través de l’app l’opció de dieta tova. (Només es servirà sense certificat mèdic fins a 3 dies.)

 •   Les famílies rebran un informe periòdic d’hàbits i comportament per escrit per a tots els alumnes.

page2image50852992 page2image50853952  page2image50855488 page2image50850880 page2image50839744 page2image50842432

PIC-NICUsuaris fixes

En cas que NO es vulgui pic-nic: s’haurà de comunicar com una no assistència mínim 2 dies abans de la sortida

En cas que SÍ es vulgui, no s’haurà de fer res.

Usuaris esporàdics o fixes i que el dia de la sortida no sigui un dels habituals s’han de posar en contacte amb el coordinador del menjador una setmana abans de la sortida per tal que es pugui preparar.

SERVEIS I PREUS:

 •   Preu fix (mínim 3 dies a la setmana. sempre els mateixos); 6,30 €

 •   Preu esporàdic (avisa el dia que es queda).; 6,90 €

  Els usuaris fixos que no assisteixin al menjador han d’avisar abans de les 10,00 h per poder gaudir del descompte de 3,15€ (absències tram1per dia. En absències superiors a 4 dies seguits, es retornarà el total del menÚ 6,30€ (absències tram2).En el cas de que s’anul-li una excursió per mal temps, els nens que portin el menjar de casa seva, se’ls hi cobrarà la part del monitoratge.

  Els alumnes d’ESO podran quedar-se a dinar amb carmanyola sempre que hi hagi un grup mínim de 10 alumnes que ho sol·licitin. El preu per dia serà de 3,80 €. Tindran a disposició microones per escalfar el dinar i parament (plats, gots i coberts). Les carmanyoles s’hauran de rentar a casa. Un monitor@ els atendrà en allò que necessitin i en farà seguiment.

  Per sol·licitar el servei, envieu un correu a

  menjador.folgueroles@camposestela.com

page3image50762624

El pícnic d’educació infantil conté un entrepà, galetes, fruita, suc i aigua El pícnic d’educació primària conté dos entrepans, fruita, suc i aigua

Domiciliació de rebuts:

Les quotes es domiciliaran el dia 1 de cada mes, i inclouran els usos del 1 al 30/31 del mes vençut. En cas de devolució d’un rebut s’avisarà la família perquè realitzi un ingrés o una transferència bancària. Aquest ingrés es pot fer directament des de l’APP, o bé al banc i portar el comprovant bancari al coordinador del menjador.

Cada rebut retornat es penalitzarà amb 6,00€,en concepte de despeses de gestió de la devolució.

INSTRUCCIONS PER DONAR-SE D’ALTA A L’APP DEL MENJADOR . Descarregar l’APP.


Entrades populars d'aquest blog

LLIBRES I DOSSIERS 2021- 2022

EXTRAESCOLARS CURS 2021/2022

FESTA DE FINAL DE CURS