MENJADOR

Escola Mossèn Cinto Folgueroles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR 


Benvolgudes famílies: 


En nom de tot l’equip de Campos Estela, volem donar-vos la benvinguda al servei de menjador de l’escola. 

Des de 1968 oferim serveis d’àpats i lleure per a escoles mitjançant la continuïtat del projecte educatiu del centre i unes pautes alimentàries basades en una dieta equilibrada, divertida i segura. 

Ens sentim molt agraïts i il·lusionats de poder participar en l’educació dels vostres fills al llarg del proper curs. 

En el projecte d’espai migdia de la vostra escola es prioritzarà la utilització d'aliments saludables, naturals i frescos, de temporada i de proximitat, preferentment sense processar o mínimament processats. Es minimitzaran els precuinats i els fregits. I treballarem perquè el vostres menjador sigui més BO, SA, SOSTENIBLE i SEGUR. 

Gràcies per la vostra confiança... i bon profit! 


INFORMACIÓ SOBRE LA CONTRACTACIÓ DE SERVEIS 

Horaris: 

L’horari habitual de menjador durant el curs escolar serà de 12.45 a 15.00, i els dimecres de 13.00 a 15.15 per als alumnes d’educació infantil i primària, i de 13.30 a 14.30 per als alumnes d’ESO.


L’horari dels dies de jornada intensiva serà de 13.00 a 15.15


L’atenció a les famílies es farà per l’App, per telèfon, o amb cita prèvia. 


MENÚ

Poder accedir al menú diari i les propostes de menú per sopar cal accedir a aquest LINK o bé ho podeu consultar a la APP.


ALTA SERVEI DE MENJADOR PER ALUMNES NOUS 

Per tal que totes i tots estiguem a punt quan arribi el moment, us adjuntem un document i un link en el que us explica com descarregar-vos l’APP i donar d’alta els vostres fill@s. Als 2 llocs hi ha la mateixa informació, però al pdf hi ha el full d'inscripció i també les pantalles que trobareu en el tot el procés d'alta a l'APP : link 


Si durant el procés teniu qualsevol entrebanc, us demanem que envieu un correu a app@camposestela.com i us contactarem el més aviat possible. 


ALTA/CONTINUITAT ALUMNES USUARIS DEL CURS PASSAT 

Si ja teniu l’app descarregada, nosaltres farem el canvi de curs, i us mantindrem el mateix patró i contracte que teníeu. Si voleu fer algun canvi, sigui de fixe a esporàdic o a l’inrevés, o de dies que fareu ús del menjador, heu de comunicar-ho a través d’un missatge per l’app. 

Si no teniu l’app descarregada del curs passat, però heu fet ús del menjador, heu de descarregar-la, i amb el vostre nif i mail, recuperar la contrasenya per poder utilitzar-la. Recordeu que, amb la situació sanitària actual, els accessos de pares i mares a l’escola estaran restringits al setembre, per tant, treballar amb l’app us serà molt útil. 


ÚS SERVEI MENJADOR: 

No es pot fer ús del menjador amb pendent de pagament de cursos o mesos anteriors. 

Els alumnes que utilitzen el servei de menjador han de respectar la normativa de menjador. Cap alumne podrà marxar del menjador sense justificació i notificació prèvia. 

Les famílies rebran un informe periòdic d’hàbits i comportament per escrit per a tots els alumnes. 

Us demanem que adeqüeu l’horari d’administració de medicaments a fora d’hores de menjador. En cas que això sigui impossible, contacteu amb la coordinadora i porteu-li la prescripció del metge. 

Els alumnes amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries han de lliurar el certificat mèdic actualitzat a la coordinadora. 

Els dies d’excursió es facilitarà un PICNIC a tots aquells alumnes fixes de menjador. En cas que no es vulgui, han de comunicar-ho al servei de menjador amb un mínim de 2 dies d’antelació. 


Serveis i preus: 

Preu fix (mínim 3 dies a la setmana. sempre els mateixos); 6,50€ 

Preu esporàdic (avisa el dia que es queda).; 7,10€ 


Els usuaris fixos que no assisteixin al menjador han d’avisar abans de les 10,00 h per poder gaudir del descompte de 3,25€ (absències tram1) per dia. En absències superiors a 4 dies seguits, es retornarà el total del menú 6,50€ (absències tram2). 

En el cas de que s’anul-li una excursió per mal temps, els nens que portin el menjar de casa seva, se’ls hi cobrarà la part del monitoratge. 

Els alumnes d’ESO podran quedar-se a dinar amb carmanyola sempre que hi hagi un grup mínim de 10 alumnes que ho sol·licitin. L’escola fa el sondeig i, en cas que s’obri el servei, el preu per dia serà de 3,90 €. Tindran a disposició microones per escalfar el dinar i parament (plats, gots i coberts). Les carmanyoles s’hauran de rentar a casa. Un monitor@ els atendrà en allò que necessitin i en farà seguiment. 


VAGA, es considera falta avisada, s’ha d’avisar a través de la App per gaudir del descompte corresponent. 


Domiciliació de rebuts: 

Les quotes es domiciliaran el dia 1 de cada mes, i inclouran els usos del 1 al 30/31 del mes vençut. 


En cas de devolució d’un rebut s’avisarà la família perquè realitzi un ingrés o una transferència bancària. Aquest ingrés es pot fer directament des de l’APP, o bé al banc i portar el comprovant bancari al coordinador del menjador. 


Cada rebut retornat es penalitzarà amb 6,00 €, en concepte de despeses de gestió de la devolució. 

Informació de contacte: 

Menjador                                                                   Oficina 

620 98 21 46 (Mari)                                                   93-674.50.16 (Emma) 

menjador.folgueroles@camposestela.com                rebuts@camposestela.com 

Entrades populars d'aquest blog

LLIBRES I DOSSIERS 2022-2023

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 2022/23

EXTRAESCOLARS CURS 2022/2023