MENJADOR

Escola Mossèn Cinto Folgueroles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR Benvolgudes famílies:


En nom de tot l’equip de Campos Estela, volem donar-vos la benvinguda al servei de menjador de l’escola. 


Des de 1968 oferim serveis d’àpats i lleure per a escoles mitjançant la continuïtat del projecte educatiu del centre i unes pautes alimentàries basades en una dieta equilibrada, divertida i segura. 


Ens sentim molt agraïts i il·lusionats de poder participar en l’educació dels vostres fills al llarg del proper curs. 


En el projecte d’espai migdia de la vostra escola es prioritzarà la utilització d'aliments saludables, naturals i frescos, de temporada i de proximitat, preferentment sense processar o mínimament processats. Es minimitzaran els precuinats i els fregits. I treballarem perquè el vostres menjador sigui més BO, SA, SOSTENIBLE i SEGUR. 


Gràcies per la vostra confiança... i bon profit! INFORMACIÓ SOBRE LA CONTRACTACIÓ DE SERVEIS 

Horaris: 

L’horari habitual de menjador durant el curs escolar serà de 12.45 a 15.00, i els dimecres de 13.00 a 15.15 per als alumnes d’educació infantil i primària, i de 13.30 a 14.30 per als alumnes d’ESO. 

L’horari dels dies de jornada intensiva serà de 13.00 a 15.15. 

L’atenció a les famílies es farà per l’App, per telèfon, o amb cita prèvia. 


ALTA SERVEI DE MENJADOR PER ALUMNES NOUS 

Per tal que totes i tots estiguem a punt quan arribi el moment, us adjuntem un document i un link en el que us explica com descarregar-vos l’APP i donar d’alta els vostres fill@s. Als 2 llocs hi ha la mateixa informació, però al pdf hi teniu també les pantalles que trobareu en el procés. El link és https://camposestela.com/instruccions-per-donar-se-dalta-a-lapp-del-menjador-escolar/?et_fb=1&PageSpeed=off 

Si durant el procés teniu qualsevol entrebanc, us demanem que envieu un correu a app@camposestela.com i us contactarem el més aviat possible. 


ALTA/CONTINUITAT ALUMNES USUARIS DEL CURS PASSAT 

Si ja teniu l’app descarregada, nosaltres farem el canvi de curs, i us mantindrem el mateix patró i contracte que teníeu. Si voleu fer algun canvi, sigui de fixe a esporàdic o a l’inrevés, o de dies que fareu ús del menjador, heu de comunicar-ho a través d’un missatge per l’app. 

Si no teniu l’app descarregada del curs passat, però heu fet ús del menjador, heu de descarregar-la, i amb el vostre nif i mail, recuperar la contrasenya per poder utilitzar-la. Recordeu que, amb la situació sanitària actual, els accessos de pares i mares a l’escola estaran restringits al setembre, per tant, treballar amb l’app us serà molt útil. 


ÚS SERVEI MENJADOR: 

No es pot fer ús del menjador amb pendent de pagament de cursos o mesos anteriors. 

Els alumnes que utilitzen el servei de menjador han de respectar la normativa de menjador. Cap alumne podrà marxar del menjador sense justificació i notificació prèvia. 

Les famílies rebran un informe periòdic d’hàbits i comportament per escrit per a tots els alumnes. 

Us demanem que adeqüeu l’horari d’administració de medicaments a fora d’hores de menjador. En cas que això sigui impossible, contacteu amb la coordinadora i porteu-li la prescripció del metge. 

Els alumnes amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries han de lliurar el certificat mèdic actualitzat a la coordinadora. 

Els dies d’excursió es facilitarà un PICNIC a tots aquells alumnes fixes de menjador. En cas que no es vulgui, han de comunicar-ho al servei de menjador amb un mínim de 2 dies d’antelació. 


MENÚ

Poder accedir al menú diari i les propostes de menú per sopar cal accedir a aquest LINK o bé ho podeu consultar a la APP.


Serveis i preus: 

Preu fix (mínim 3 dies a la setmana. sempre els mateixos); 6,90€ 

Preu esporàdic (avisa el dia que es queda).; 7,60€ 

Aquest any es molt important: 

Que els usuaris fixos que no assisteixin al menjador han d’avisar abans de les 10,00 h per poder gaudir del descompte del 100% del preu. En cas que no s’avisi dins l’horari i per les vies establertes (app) es cobrarà el menú. D’aquesta manera queda suprimit el cobrament de la meitat de preu en cas de falta avisada, tal i com estava establert en els cursos anteriors. 

En el cas de que s’anul-li una excursió per mal temps, els nens que portin el menjar de casa seva, se’ls hi cobrarà la part del monitoratge. 


VAGA, es considera falta avisada, s’ha d’avisar a través de la App per gaudir del descompte corresponent. 


Domiciliació de rebuts: 

Les quotes es domiciliaran el dia 1 de cada mes, i inclouran els usos del 1 al 30/31 del mes vençut. 

En cas de devolució d’un rebut s’avisarà la família perquè realitzi un ingrés o una transferència bancària. Aquest ingrés es pot fer directament des de l’APP, o bé al banc i portar el comprovant bancari al coordinador del menjador. 

Cada rebut retornat es penalitzarà amb 6,00 €, en concepte de despeses de gestió de la devolució. Informació de contacte: 

Menjador                                                                     Oficina 

620 98 21 46 (Mari)                                                     93-674.50.16 (Emma) 

menjador.folgueroles@camposestela.com                 rebuts@camposestela.com Descarregar l’APP:

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24