VALS DESCOMPTE TEATRE L'ATLÀNTIDA

Font: L'Atlàntida Vic

Us informem que L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona ens ha proporcionat uns tiquets amb el 50% de descompte* per assistir als espectacles familiars que han programat durant el semestre febrer-juliol del 2013Cada tiquet és vàlid per a un màxim de 4 persones. El descompte s’aplica tant per adults com per a nens. Només seran vàlids els nous tiquets.

*Aclariments:
  • Amb la intenció de facilitar l’accés als descomptes, només s’aplicarà un 50% de descompte en les entrades adquirides per Internet.
  • La compra a taquilles, tindrà un descompte del 25% en cada entrada. Serà necessari presentar el tiquet descompte per bescanviar les entrades.
  • Al llarg del procés de compra per internet, trobareu un espai indicat on s’haurà d’introduir els números i les lletres del codi alfanumèric que porten els tiquets descomptes.
Les tarifes generals són de 14€ tant per adults com per nens (es paga a partir de 2 anys). Amb aquest tiquet automàticament els preus queden reduïts al 50%: adults i nens 7€ (si la compra s’ha fet per Internet) i al 25%: adults i nens 10,50€ (si es fa la compra a les taquilles, presentant el nou tiquet)

Per adquirir els tiquets, s’ha d'enviar un correu a l'adreça ampa@ampa-mossencinto.com . L'entrega de tiquets es farà per rigorós ordre de sol.licitud. Més endavant us informarem de com recollir-los.

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24