ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR - REPRESENTANTS DELS PARES

Benvolgudes famílies,

Avui comença el procés electoral per escollir els representants dels pares al consell escolar i us volem informar del que és, que fa i el calendari d'enguany.

Us animem a que us presenteu per renovar la meitat dels representants dels pares,  després de 4 anys al Consell escolar en Joan Franc i en Jordi Vila han de ser renovats, des de l'AMPA volem agraïr la seva implicació i voluntariat.

Els pares que continuen dos anys més al Consell Escolar com a representants dels pares són Carles Banús i la Sílvia Cabarrocas.

Tots els pares, mares o tutors, podeu presentar la vostra candidatura.
Els impresos, per presentar-se com a candidat/a és poden recollir a la secretaria de l’escola i s’han de retornar amb data límit el dia 18 de novembre.
Tal com es va proposar a l'assemblea des de l'AMPA volem oferir el nostre bloc als pares que es presentin i exposin les seves inquietuds i voluntats.
El dia 7 de novembre s’exposaran els censos electorals al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, entre el 16 i el 18 de novembre es podran fer les reclamacions corresponents.

El dia 21 de novembre a les 12:30h és farà el sorteig de tots els pares, mares o tutors del centre per designar els membres vocals de les Meses Electorals.( l’acte serà públic a la biblioteca del centre).

Trobareu tota la informació al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, la web del Departament d’Ensenyament i al bloc de l’escola.

Les votacions és faran al vestíbul de l’escola el dilluns 28 de novembre de 12:30h. a 15:00h. i de les 16:30h. a les 18h.

Tenen dret a vot tots els pares, mares i tutors d’alumnes escolaritzats en el centre.

 


Per a més informació podeu consultar el web de la FAPAC o bé la pagina web de la generalitat : Família i Escola.
També us recomanem la guia pràctica que va publicar la FAPAC per tal d'entendre millor com funciona el CEC ( Consell Escolar del Centre ).

Esperem la vostra participació.


Junta de l'AMPA


Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24