SOS MENJADORS

Benvolgudes famílies,

Arran de la intenció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya de reformar la regulació dels menjadors del centres escolars de titulació pública per al curs 2019/20, l'AMPA de l'escola Mossèn Cinto de Folgueroles ens unim a la Coordinadora SOS Menjadors Escolars Públics.

La proposta del nou decret de menjadors escolars afavoreix l’entrada massiva de l’empresa privada als centres educatius i incentiva el negoci amb els menjadors de les escoles de titularitat pública. L’esborrany del decret de menjadors deixa fora la participació activa de les associacions de familiars d’alumnes AFA/AMPA del model de menjador escolar.

La finalitat principal d’aquesta coordinadora és aixoplugar sota seu famílies d’alumnes, sindicats, entitats i organitzacions vinculades amb els menjadors de qualitat i ecològics i altres organitzacions del món educatiu i la sobirania alimentària, per impulsar un nou marc legal que reconegui l’espai de migdia com un espai educatiu més del centre, garantint el dret a l’alimentació de qualitat.
Us podeu informar de com està actualment aquest moviment en aquesta noticia de Directe.cat.

Des de la pestanya Menjador us anirem informant però si voleu més informació us podeu adreçar al seu web i Twitter.


Junta de l'AMPA de l'Escola Mossèn Cinto de Folgueroles

Entrades populars d'aquest blog

EXTRAESCOLARS CURS 2023/2024

DOSSIERS I LLICÈNCIES 2023-24

ACOLLIDA I VIGILÀNCIES 2023/24